Stansomatic

Andre
Startup
HUBS

Vi samarbejder tæt med vores lokale erhvervsliv, når vi arbejder med forretningsudvikling af startups. Derfor er der udover GROW Startup Hub Kløvermarken i Billund også mulighed for at blive koblet til og sidde hos eksisterende virksomheder og samarbejdspartnere i hele kommunen. Du får en unik mulighed for at udvikle din forretning i et erfarent miljø og have adgang til fagkompetencer i kortere eller længere perioder, når det giver mest værdi for din virksomhed. Vores virksomhedssamarbejder spænder bredt, og vi vil afsøge samarbejdsmuligheder inden for alle brancher.

Særlige fokusområder og fagkompetencer er inden for:

Energi og grøn omstilling – for dig, som har fokus på bæredygtighed, miljø, energi og grøn omstilling. Samarbejdet foregår i tæt samspil med blandt andet GEV. Læs mere om GEV Energy HUB her.

Transport, logistik og cargo – for dig, som har fokus på blandt andet digitalisering, teknologiudvikling og grøn omstilling inden for transport, logistik og cargo. Samarbejdet foregår i tæt samspil med blandt andet Billund Lufthavn.

Leg, læring og kreativitet – for dig, som har fokus på leg, læring og samskabelse med børn. Playful Hub, en del af CoC Playful Minds, er specialister på feltet og bor også på Kløvermarken. Se mere info på www.cocplayfulminds.org

Startups i de eksterne hubs indgår som en naturlig del af iværksættermiljøet GROW på Kløvermarken – og kan selvfølgelig benytte de samme tilbud.

Har du særlige ønsker eller idéer, så tøv ikke med at kontakte os.

DAVINCI 3D

”Hub er engelsk og kan bl.a. betyde centrum eller kernen for en bestemt aktivitet eller netværk. For os er det hjertet for udvikling og netværk”.

– Marie, Billund Erhverv

Kontakt os allerede i dag! Vi glæder os til at høre om din forretningsidé

Kontakt os helt uforpligtende.
Vi har altid tid til en kop kaffe og en snak omkring, hvordan du kommer videre.

SSS_7528

Marianne Hestbech Witte

Forretningsudvikler, med fokus på iværksætteri & detail
SSS_3564

Paul-Erik Hensgen

Forretningsudvikler, med speciale i investor- og mentornetværk
SSS_3570

Susanne Gren Svendsen

Forretningsudvikler med stor viden om erhvervsfremmesystemet