Stansomatic

Startup Hubs

Hos GROW Startup tilbyder vi dig flere muligheder for at blive en del af vores spirende iværksættermiljø. Udover vores gratis vejledning og rådgivning kan du vælge at få et skrivebord her hos os på Kløvermarken i Billund. Du kan vælge mellem et fast skrivebord eller en flyverplads. Med skrivebordet følger adgang til mødelokale og Mutebox. Gratis parkering til dig og dine gæster lige uden for døren. Inspirerende fællesområder både inde og ude og altid friskbrygget kaffe og the.

Vi samarbejder også tæt med vores lokale erhvervsliv, når vi arbejder med forretningsudvikling af startups. Derfor er der udover GROW Startup Hub Kløvermarken i Billund også mulighed for at blive koblet til og sidde hos eksisterende virksomheder og samarbejdspartnere i hele kommunen. Du får en unik mulighed for at udvikle din forretning i et erfarent miljø og have adgang til fagkompetencer i kortere eller længere perioder, når det giver mest værdi for din virksomhed. Vores virksomhedssamarbejder spænder bredt, og vi vil afsøge samarbejdsmuligheder inden for alle brancher.

Særlige fokusområder og fagkompetencer

Energi og grøn omstilling – for dig, som har fokus på bæredygtighed, miljø, energi og grøn omstilling. Samarbejdet foregår i tæt samspil med blandt andet GEV. Læs mere om GEV Energy HUB her.

Transport, logistik og cargo – for dig, som har fokus på blandt andet digitalisering, teknologiudvikling og grøn omstilling inden for transport, logistik og cargo. Samarbejdet foregår i tæt samspil med blandt andet Billund Lufthavn.

Startups eksterne hubs indgår som en naturlig del af iværksættermiljøet GROW på Kløvermarken – og kan selvfølgelig benytte de samme tilbud.

Har du særlige ønsker eller idéer, så tøv ikke med at kontakte os. 

DAVINCI 3D

”Hub er engelsk og kan bl.a. betyde centrum eller kernen for en bestemt aktivitet eller netværk. For os er det hjertet for udvikling og netværk”.

– Marie, Billund Erhverv

Kontakt os allerede i dag! Vi glæder os til at høre om din forretningsidé

Kontakt os helt uforpligtende.Vi har altid tid til en kop kaffe og en snak omkring, hvordan du kommer videre.

SSS_7528

Marianne Hestbech Witte

Forretningsudvikler, med fokus på iværksætteri, turisme & detail
SSS_3564

Paul-Erik Hensgen

Forretningsudvikler, med speciale i investor- og mentornetværk
SSS_3570

Susanne Gren Svendsen

Forretningsudvikler med stor viden om erhvervsfremmesystemet
Lars_1

Lars Gadgaard

Forretningsudvikler med speciale i grøn omstilling & digitalisering.
+45 9215 1142
lg@billunderhverv.dk