GROW

Din forretning

Få fart på din iværksætterdrøm

Selvfølgelig er det dejligt at sidde i et fedt og inspirerende kontormiljø med fri Wi-Fi og kaffe, men der hvor vi i GROW virkelig kan gøre en forskel for dig og dit startup, er i forbindelse med vores viden og netværk.

Vores forretningsudviklere har mange års erfaring fra egne virksomheder og som rådgivere for både startups og større virksomheder. I huset har vi desuden kompetencer inden for grafisk kommunikation og SoMe.

Som en del af GROW får du også adgang til vores store palet af tilbud, indeholdende alt fra ekstern ekspertviden til mentorordninger (se mere nedenfor).

At få adgang til den rette viden til din iværksætterdrøm kan gøre forskellen på, om det blev ved drømmen, eller du får succes.

Individuelt vækstprogram

Som en del af GROW får du, ud over muligheden for at møde andre iværksættere, tilknyttet en af vores forretningsudviklere. Forretningsudvikleren har fokus på din startup – og sammen lægger I en realistisk plan for dit forløb hos GROW.

Toolbox events

Én gang om måneden inviterer vi en gæst udefra. Eventet kan være et inspirerende oplæg eller konkret undervisning i de ting, som vi fornemmer, der rører sig lige nu – og som kan skabe værdi for vores iværksættere.

Specialiseret forretningsudvikling

To gange om måneden har vi besøg af en forretningsudvikler fra Erhvervshus Syd. Det giver mulighed for nye øjne og mere specialiseret viden inden for blandt andet grøn omstilling, automation, eksport og vækst.

Ekspertpanelet

Én gang om måneden har vi besøg af en bred palet af specialister i startup virksomheder. Her har du mulighed for at stille spørgsmål og få stillet skarpt på dine udfordringer.
Det kan være emner som fx IPR,
regnskab, jura og digitalisering.

Netværk

Vi sætter hele vores netværk i spil.
Vi ved nemlig, at et godt og relevant netværk kan styrke både dig og din virksomhed. Adgang til de rette forbindelser samt andre iværksættere giver dig mulighed for unik sparring, viden
– og måske business. 

Mentorordning

Mentoring kan have afgørende betydning for en startups succes. Derfor tilknytter vi minimum én mentor til hver startup i det omfang, vi kan lave et værdiskabende match.

Viden og erfaring

Når du sidder som startup hos GROW, får du adgang til alle husets kompetencer. Inddragelse og tæt samarbejde med erhvervslivet i vores område spiller desuden en stor rolle, når det kommer til at guide dig og din virksomhed med den rette viden og erfaring.

Kapital og investorer

Ekstern kapital kan være et afgørende element for at få en startup til næste niveau. Vi arbejder tæt med investorer lokalt og nationalt. Vi giver indblik og kendskab til forskellige fonde. Og giver dig viden og redskaber til det helt rigtige pitch.

Startup

1:1 rådgivning om din forretningsudvikling. For dig som  er iværksætter eller overvejer at blive det.

Vi arbejder med din forretningsmodel med afsæt i anerkendte værktøjer, som bl.a. Business Model Canvas.

Gratis

1:1 rådgivning
- helt gratis

Er du iværksætter, eller overvejer du at blive det? Så har du mulighed for at benytte vores gratis tilbud om 1:1 rådgivning. Her gennemgår vi fx din forretningsplan, får klarlagt, om din fremtid skal være i GROW, eller hvordan vi ellers kan hjælpe dig videre.

“Til 1:1 rådgivning fik jeg en god gennemgang af, hvad man kan få hjælp til i GROW, og hvad man skulle have styr på f.eks. kundegrupper og budgetter” 

- Susanne, Møbjerg regnskab