GROW

Iværksætterdanmark

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Uanset hvor i landet du bor, står dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb.

Det starter med dig – Workshopforløbene er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter den 30. august 2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb indenfor langt de fleste discipliner og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre.

Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

Fra forretningsidé til forretningsmodel, Virksomhedsøkonomi for iværksættere, Cirkulær økonomi og bæredygitghed for iværksættere, SoMe for iværksættere, Få styr på livet som selvstændig, Sådan øger du din online tilstedeværelse, Salg og marketing for iværksættere.

Klar parat startup – Iværksætterdanmark er et tilbud til iværksættere i hele Danmark. For tiden afvikles langt de fleste forløb som webinarer, men ambitionen er at ekspertisen altid tilbydes så lokalt som muligt.

NextStep

Når du er klar til at tage næste skridt på din iværksætterrejse, kan du komme videre ved at tilmelde dig 1:1 sparring og søge om tilskud til privat rådgivning på NextStep.

Det er ganske GRATIS

Aktuelle forløb

Iværksætterdanmark er en investering i dig som iværksætter og startup – dig som har lysten til at skabe og viljen til at gennemføre. Hvor du end kommer fra, står dygtige eksperter til at hjælpe med spændende forløb.

Det er også ganske GRATIS